Naptár

március 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Aktuális látogatók száma

Google Analytics

Darwin díj

2009.06.25. 10:23 | Hunny | 1 komment

A Darwin-díjat Charles Darwin, az evolúciós elmélet atyja szellemében azoknak ítélik oda az interneten, akik saját életük feláldozásával megvédik emberi génkészletünket. A díjnyertes személyek rendkívül idióta módszerekkel igyekszenek kiküszöbölni saját magukat, hogy ezáltal hozzájáruljanak az emberi faj hosszútávú túlélési esélyeinek javításához.

1998. győztesei és a többiek:

A győztesek:

Feladta magának a levélbombát

Egy kezdő iraki terrorista, Khay Rahnajet nem fizetett elég postadíjat a feladott levélbombára. Ezért a küldemény "Vissza a feladónak" pecséttel visszaérkezett Rahnajet-hez. A botcsinálta terrorista teljesen elfeledkezett közben a bombáról, így felnyitotta a borítékot. Utolsó levele volt.

Túlpumpálta magát sűrített levegővel

Bangkok, Thaiföld - A kormánynak le kell törni a "Pumpálás" néven elharapódzott undorító őrületet - jelentette ki a bangkoki Nakhon Ratchasima Kórház szóvivője. Hozzátette: ha ez a perverz szokás nem tűnik el a színről, Thaiföld ifjúságának krémje elpusztul. A szóvivő mindezt azok után hangoztatta, hogy a 13 éves Charnchai Puanmuangpak darabjait rohammentő szállította be a kórházba.
A szóvivő ismertetése szerint a legtöbb "Pumpáló" egyszerű biciklipumpát használ. Mélyen beillesztik a fúvókát a végbélnyílásba, majd hirtelen megnyomják, ezzel okozva pillanatnyi élvezetet. Az ifjú Charnchai-nak, aki kéthengeres lábpumpával "nyomta", ez nem volt elég. Eldicsekedett barátainak, hogy kipróbálja a sűrített gázos tömlőt a közeli benzinkútnál. Még aznap éjszaka a tettek mezejére léptek, és meglátogatták a helyszínt, ahol a srác behelyezte a csövet, és bedobta a légpumpát működésbe hozó érmét.
A közelben tankoló asszony a rettenetes hangra odanézet, és először tapsolt, mert azt hitte, hogy tüzijátékot rendezett valaki. A helyi hatóságok még órákkal az esemény után is szedegették szerencsétlen srác belső részeit. Mint mondták: ahogyan a nagymennyiségű gáz benyomult a bélrendszerbe, azonnal robbant.

 

A jelöltek:

Buxton, N.C - Daniel Jones (21) meghalt a tengerparti strandon, mert ráomlott a saját maga ásta homokgödör fala. Strandszomszédai szerint Jones gyakran ásott mély gödröt a homokba, mondván, véd a szél ellen. Legutoljára nyolc láb (két és fél méter) mélyre ásott le, és a gödör alján ücsörgött strandszékén, mikor ráomlott a homokfal. A strandolók kezükkel próbálták kiásni a szerencsétlent a homok alól, ám a művelet még a lapáttal felszerelt strandmentőknek is közel egy órába tartott.

Lompoc, California - Santiago Alvarado-t (24), munkája közben érte utol a végzet. Épp egy bicikliboltot próbált kirabolni, amikor az első emeleten megbotlott, áttörte a menyezetet és arccal a földszinti padlóra zuhant. Halálát az okozta, hogy a szájában tartotta az elemlámpát, hogy két kezével szabadon dolgozhasson.

Dahlonogea, Ga - Rendőrségi jelentés szerint Nick Berrena kadétot (20) surranótársa, Jeffrey Hoffman (23) szúrta mellbe, mert be akarta bizonyítani neki, hogy a kés nem hatol át a golyóálló mellényen, amit viselt. Berrena súlyos tévedés áldozata lett.

Selbyville, Del. - Ifjabb Sylvester Briddell (26) megnyert egy fogadást, de elvesztette az életét. Arra fogadott barátaival, hogy szájába mer venni egy négy golyóval töltött revolvert, és meg meri húzni a ravaszt.

Windsor, Ontario - Rendőrségi jelentés szerint Daniel Kolta (27) és Randy Taylor (33) frontális ütközésben vesztette életét, döntetlenre adva azt a mérkőzést, amelyet egymással szemben vívtak motoros szánjaikon.

San Francisco, California: Egy 49 éves tőzsdeügynök, aki felesége szerint "teljesen el van szállva, amikor kocog", véletlenül lekocogott egy 200 láb (60 méter) magas szikláról.

Detroit - Egy 41 éves férfi belefulladt az útszéli csatorna hatvan centi mély vízébe. Az sem segíthetett rajta, hogy egyébként tudott úszni, ugyanis beragadt a 18 hüvelyk széles csatornanyílásba, mikor fejjel előre keresztülpréselte magát rajta, hogy elérje a lefolyóba pottyant kocsikulcsát.

Tennessee - Egy Knoxville-i tinédzser azt olvasta a szexújságban, hogy ha egy marhaszívbe lukat fúr és ráköt egy laposelemet, nagyon kellemes organikus szexuális segédeszközt faraghat magának. Gondolván, hogy továbbfejleszti az eredeti modellt, egyenesen rákötötte a szívet a hálózatra. A próbaüzemnél az áram azonnal agyoncsapta a fiút, sőt még a házat is felgyújtotta. Egy hasonló eset 1997-ben megtörtént Olaszországban is

 

Futottak még, de túlélték:

Augusta - USA, Maine: Sherry Moeller háziasszony fejsérülést szenvedett, Tim Vegas taxisofőr a mellkasát zúzta meg, Bryan Corcoran ínyét tépték fel, Pamela Klesicknek pedig két ujját harapták le egy balesetben. A hibát Sherry Moeller követte el, aki férjét búcsúztatva nem elégedett meg a búcsúcsókkal, hanem még blúzát is felrántotta, felfedve egy pillanatra kebleit. "Azt hittem senki nem látja" - magyarázta később. Tévedett. Tim Vegas éppen arra hajtott taxijával, és úgy elvonta a figyelmét a felvillantott cici, hogy beleszaladt a sarkon álló Johnson orvosi rendelő falába. Az ütközés robaja úgy megrémítette az épületben dolgozó Pamela Klesick fogtechnikust, aki éppen Bryan Corcoran fogazatának tökéletesítésén ügyködött, hogy felszakította szerencsétlen páciens ínyét, aki viszont ijedtében leharapta Klesick fogtechnikusnő két ujját. A kalamajka okozója sem úszta meg: mikor odaszaladt a taxisofőrhöz segíteni, a fejére esett a homlokzatról egy meglazult tégla.

Guthrie - Oklahoma: Jason Heck megpróbált lelőni egy sziklán szaladó százlábút 22-es kaliberű fegyverével,de a golyó gellert kapott a kövön egy kisebb mélyedésben, és egyenesen Heck haverjának, Antonio Martineznek a fejét találta el, szétroncsolva koponyáját.

Elyria - Ohio: Martyn Eskins megkísérelte pókhálótlanítani pincéjét. Eskins a seprűt nem találta elég hatékonynak a célhoz, ezért disznópörzsölőt ragadott - és felgyújtotta házát.

Andover Township - New Jersey: Paul Stiller (47), feleségével együtt súlyosan megsérült abban a játékban, amit egy  rúd dinamittal űztek autójukban. Mikor délután kettőkor hazafelé tartottak, az unatkozó pár buliból meggyújtotta egy dinamit gyutacsát, hogy kidobva az ablakon jöt szörakozzon a robbanáson. Túl későn jöttek rá, hogy az ablak nem volt letekerve.

La Grange - GA: Három órán keresztül tartott a műtét, míg Antonio Mendoza ügyvéd végbeléből eltávolították mobiltelefonját. A kérdéses tárgy Mendoza elmondása szerint úgy került a szokatlan helyre, hogy mikor ő fürdött, kutyája becibálta a mobilt a zuhany alá. A férfi megbotlott a kutyában, megcsúszott a vizes csempén, és csüccs, már benne is ült tövig a hiradástechnikai eszközben. Az orvosok szerint az ügyvéd nagyon hősiesen viselte a komlikációkkal dúsított operációt. A műtét alatt háromszor csörrent meg a telefon, Mendoza mindháromszor olyan tréfát kanyarított belőle, hogy a fehérköpenyesek dőltek a nevetéstől. Dr. Dennis Crobe vezető orvos elmondta, hogy mikor végre sikerült kicsalogatni a telefont, azt gondolták, hogy még egy üznetrögzítőt is követi.

Tacoma - WA: Kerry Bingham, miután néhány barátjával alaposan felöntött a garatra, elhatározta, hogy elugranak egy kis éjszakai bungee jumping-ra a közeli Tacoma Narrows hídra. Mikor a helyszínre értek, akkor vették észre, hogy nem hozták magukkal a szükséges rugalmas kötelet. Bingham, aki ezalatt már nagyon ügyesre itta magát, észrevette a hídon az autópályaőr feltekercselt kábelét, és egyből akcióba lépett. A kábeldobot a híd korlátjához, a kábelvéget pedig a lábszárához erősítette, majd ugrott. Negyven lábnyit (13 métert) zuhant, amikor a kábel megfeszült és bokából letépte a lábfejét. A balesetet csodával határos módon megúszta a botcsinálta artista, mert a folyó jeges vízébe pottyant, és szerencséjére volt a közelben két halász.

New Jersey - Egy 51 éves férfi elhatározta, hogy engedve fantáziájának, érzékien gömbölyű porszívóján éli ki ösztöneit. A gépek szerelmese egy kézi Singer A-6-os porszívót választott párjául, amelyet sajnos úgy terveztek gyártói, hogy a csatlakozó gumicső és a porzacskó között elhelyezkedő légcsavar szolgáltatja a vákuumot. Így a férfi gyönyöre is egészen "rövidre lett vágva" , ugyanis a légcsavar pengeéles szárnyai rögtön lenyesték nemi szervének felső felét. A közeli Monmouth Medical Center sebészei ugyan sikerrel elállították a vérzést, de már nem tudták visszavarni a hiányzó felet.

A bejegyzés trackback címe:

https://hoppacska.blog.hu/api/trackback/id/tr731207236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katuss (törölt) · http://szkatus.wordpress.com/ 2009.06.25. 23:08:31

Húúú ez most honnan jött? :D (Bocsi, hogy nem olvasom el, de megvan az első 3 könyv) Tényleg, ha valaki tud valamit a 4. részről, akkor szóljon :D 1x mintha láttam volna, de nem biztos, most meg sehol nincs :(