Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Statisztika

Aktuális látogatók száma

Google Analytics

Egy terv megvalósulása

2009.05.08. 23:05 | Hunny | 2 komment

Sziasztok!

Március elején Gergő megosztott veletek egy bejegyzést, amiben pár szóban leírtam gyors, hogy milyen témákal szeretnék foglalkozni a jövőben. Ezek pedig a téli vizsgaidőszak, az álmaim és az agykontroll voltak. Gondolom észleltétek, hogy egyik sem valósult meg:D De csupán a mai napig...

A héten eljutottam odáig, hogy csak kéne csinálnom ezt az agykontrollt. Kisiskolás koromban is csináltatták velem szüleim, ugyan arra nem emlékszem, hogy változott volna e valami. Az is lehet, hogy túl kevés ideig csináltam akkor. Ez az elhatározás ismét megszületett bennem. Veszteni valóm nincs, a könyvet pár hónapja megvettem, és nem is volt annyira drága. Most szépen az utasítás szerint elkezdtem olvasni. Igen egyenlőre csak olvasom, így ajánlja a szerző, hogy ezt tegyük meg kétszer, és csak harmadszori olvasásánál kezdjünk el gyakorolni.

E mellett pár hónapja láttam A titok című filmet. Akit érdekelnek az ilyen elvont dolgok-amit sokan csak hibbantságnak neveznek-annak tudom ajánlani. Gyakorlatilag egy dokumentum film, amiben több ember elmeséli, hogy hogy változtatta meg az életét ez a bizonyos titok. Gyakorlatilag ők is az agykontrollról beszélnek, annak hatásait mutatják be.

Egyenlőre nem mesélek nektek többet egyrészt az időhiány miatt, másrészt mert úgy tervezem, hogy mindent szépen fokozatosan mondok el, írok le. Így azt is elkerülöm, hogy ennek a posztnak a negyedénél bezárjátok az oldalt:D 

Azt hiszem minden estét várni fogok, hogy megismertesselek titeket ezzel a tudományággal és felfedezőjével. Holnap azthiszem ez utóbbival kezdem majd, aztán elmesélem, hogy tulajdonképpen mi is ez. Annyit már most előre bocsájtok, hogy a könyvből nem fogok idézni, konkrét gyakorlatokat megírni nektek, hiszen az elég csúnya szerzői jogsértés lenne. És ezt egy jogász testvérrel a szomszéd szobában nem tehetem meg:D

Persze továbbra is várom a visszajelzéseket,hogy jó ötletnek tartjátok e, érdekel e, mert ugyebár nem erőszak a disznótor:) Azért ha lesz egyéb érdekes esemény az életemben (na nem a vizsgaidőszakra gondolok), vagy valamiről nagyhirtelen véleményem  akad, akkor azt is megosztom veletek.

A bejegyzés trackback címe:

https://hoppacska.blog.hu/api/trackback/id/tr801110822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A szerzetes 2009.05.08. 23:12:43

Őszinte érdeklődéssel várom, egyrészt a postokat másrészt a "terápia" v. minek nevezik - kövi postból biztosan kiderül - eredményeit! :)
Hajrá!

Hunny 2009.05.08. 23:20:12

Terveim szerint holnap a módszer kitalálójáról írok majd, utána pedig, hogy hogy is működik ez a dolog, illetve az eredményekről amiket tapasztaltam a mai napon, habár még nem is gyakorlok:)
süti beállítások módosítása