Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Statisztika

Aktuális látogatók száma

Google Analytics

Itt van az ősz, itt van újra...

2008.09.26. 10:17 | Hunny | Szólj hozzá!

Hogy vajon ezt honan tudom?

No, nem azért mert ilyen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vagy ilyen:

tájat látok mostanság. Hanem  mert hétfő reggel arra ébredtem, hogy szeptember 22. van. Ez jelentett pár dolgot számomra:

1: Ma ZH-t (zárt helyi dolgozat) írok programozás alapjaiból és kalkulusból.

2: Nap-éj egyenlőség van, elkezdődött a csillagászati ősz

3: Autómentes nap volt ezen a napon.

A ZH-kra szépen felkészültem, ennek megfelelően, úgy érzem jól is sikerültek.

A nap legszebb pillanatait a Szervezeti viselkedések gyakorlat adta számomra. Elmentünk az órára, ahol kiderült, hogy nem a megszokott teremben lesz az óránk. Ez már gyanus volt. 10-15 perces késéssel megérkezett a tanár, aki kiderítette, hogy terem nekünk megjelölve. Egyetlen egy kicsi termet talált nekünk egy másik épületben. A befogadó képessége 10 fő volt, de pont ennyien voltunk. DE! Hova tünt a többi 65 fő, akik fel vannak íratkozva az órára??? A dolog másik pikantériája az volt, hogy ezen a gyakorlaton az elsős gazdaság informatikusoknak kellet volna megjelenniük, de egytől egyig mindannyian másodéves mérnök informatikusok voltunk jelen. (A kurzust a két szak együtt tanulja) Ezt a kavarodást a GTK (Gazdaság Tudományi Kar) és a TTIK (Természettudományi és Informatikai Kar) TO-jának (Tanulmányi Osztály) köszönhetjük, hiszen az eredetileg meghírdetett órát máshova átrakták, és nekünk másodikosoknak le is kellett volna íratkozni a kurzusról. De mi nem hagytuk magunkat, harcoltunk, hogy maradhassunk az órán, hisz a későbbiekben a diplománk múlhat rajta. Szóval a kavar továbbra is nagy, pedig már majdnem egy hónapja járunk suliba. Majdcsak lesz valahogy...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hoppacska.blog.hu/api/trackback/id/tr66682465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása