Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Statisztika

Aktuális látogatók száma

Google Analytics

Darwin díj 1999 és 2000

2009.06.30. 18:51 | Hunny | 2 komment

Kéjgáz-mérgezés

Bukarest, Románia 1999. -  Saját autójában, szeretkezés után, szénmonoxid mérgezés miatt halt meg Mario Bugeanu (24), román NB1-es focista és barátnője –jelentették a helyi hatóságok. A Gloria Bistrita középpályása és 23 éves barátnője, Mirela Iancu úgy közösültek a focista apjának garázsában álló autó ülésén, hogy közben járt a motor, majd akkor sem állították le, amikor a pihenésre került sor – nyilatkozta a helyi lapoknak Dumitru Secrieru rendőr százados. Úgy tűnik, nem tudtak arról, hogy a szénmonoxid veszélyes – tette hozzá Secrieru.

Elvesztette a fejét egy nő miatt

1999. július 5., Topsham - A Szerelem hálójában és a Texasi láncfűrészes gyilkos című filmek különös keverékévé fajult egy internetes románc Maine-ben. James-nek már egy éve tartott kapcsolata Beth-szel az interneten, mikor a férfi elhatározta, hogy szemtől-szemben szeretné látni virtuális kedvesét, ezért Missouri-ból a Maine-beli Topsham-ba utazott. Csakhogy Beth nem kívánta a plátói szerelmet “bemocskolni”, ezért inkább a szakítást választotta, mint James testi valóját. A férfi ennek ellenére mindenáron bizonyítani akarta, hogy méltó a szerelemre. Vett a közeli barkácsboltban egy láncfűrészt, s miután a nő nem engedte be a házba, a kerti gyepen előkapta, és levágta saját fejét.

(Forrás: San José Mercury News).

Szófogadó gyermek

2000. március 13. New Jersey – Andrew és menyasszonya együtt éltek három-három előző házasságukból származó gyerekükkel Dover Township-ben, amikor vita tört ki azon, hogy ki dészmálta meg a hűtőben a csokoládétortát. Andrew saját, 10 éves fiát vádolta, és félrevonta őt a garázsba, hogy elbeszégessen vele, mint férfi a férfival. Itt nem tudni pontosan miről beszéltek, ám végül Andrew annyira elérzékenyült, hogy fia kezébe adott egy öt hüvelyk hosszú kés, felszólítva, szúrná bele, ha annyira gyűlöli. A srác először letette a kést. Ám mikor apja mégegyszer kezébe nyomta, nem volt rest, és szót fogadott. Az apa kórházba szállítás közben elvérzett.

Forrás: Philadelphia Daily News

Sorban másztak le megfulladni

Kairó, Egyiptom – Ismeretlen gáz miatt hat férfi lelte halálát egymás után egy egyiptomi kútban. A Kairótól 500 kilométerre lévő faluban először a 22 éves Ahmed Mohames Mubarak mászott le a már hét éve nem használt kútba, hogy újból üzembe helyezze. Mivel nem tért vissza, egy idő után utána mászott 20 éves öccse. Rá is hiába vártak. Ezután a szomszéd következett, majd a szomszéd fivére. Ők is lent maradtak, ám a falubeliek között még mindig
akadt két vállalkozó szellemu - vagy nagyon kíváncsi. Miután a hatodik férfi se jött vissza, a falubeliek jobbnak látták, ha kihívják a mentőket, akik azután csörlővel húzták fel a hat holttestet.

Forrás: MTI/Reuters, augusztus 23.

Lefejezett dán focidrukker

Koppenhága, Dánia - Egy híd lekaszálta annak a dán szurkolónak a fejét, aki kihajolva utazott egy emeletes buszon vasárnap este Dániában. A férfi fej nélküli teste visszahullott a járműbe, amelyen az FC Köbenhaven dán élvonalbeli labdarúgó csapat 40 szurkolója utazott hazafelé a Viborg elleni
0:0-ás döntetlennel végződött mérkőzés után. A rendőrség vizsgálata szerint a 30 éves férfi a busz tetején lévő, vészkijáratnak használt nyílásában állt, amit nem szabad haladás közben kinyitni.

Forrás: MTI, augusztus 14.

Levágta a kerék a szellem lábát

Wildwood, USA – Valódi horror bontakozott ki a helyi Vidámpark Szellemvasútján, amikor Sean Jackson (19), szerződtetett “szellem” lepelje beakadt az éppen arra tartó kocsiba, ami elrántotta és levágta a lábát. Több mint egy tucat látogató háta borsódzott Jackson utolsó sikolyától, amely élethűbbre sikeredett, mint eddig bármikor. A szemtanúk csak annyit láttak, hogy a szellem előugrik az egyik sötét zugból, felborul és visít. Csak később döbbentek rá, hogy ez a jelenet nem a műsor része volt.

Forrás: Philadelphia Inquire, augusztus 18.

Pitbullnak akart puszit adni

Amszterdam, Hollnadia - Elveszítette orrának egy részét az a részeg holland férfi, aki egy pitbullal “orri-puszizott”. A 43 éves férfi Amszterdam egyik zsúfolt piacán lődörgött, amikor meglátta a pitbull terriert. A veszedelmes kutya annyira megtetszett neki, hogy egyenesen odament hozzá, lehajolt, és orrát incselkedőn nekidörgölte a kutyáénak. Az ebnek azonban eszkimó puszilkodás helyett inkább harapni volt kedve, és a férfit kórházba kellett vinni.

Forrás: MTI/Reuters, október 20.

A linóleumragasztó fogságában

Annapolis, USA – PVC-ragasztó fogságában találtak rá otthonában egy asszonyra a riasztott mentők és tűzoltók. John M. Scholz, a városi tűzoltóság szóvivőjének elmondása szerint az asszony linóleumot akart fektetni házában, ezért bekente ragasztóval a padlót, ám egy óvatlan pillanatban elvesztette az egyensúlyát, és belefeküdt a kencébe. A nőnek sikerült feltépnie magát a padlóról, és efölötti megkönnyebbülésében leült a díványra. Innen azonban már nem volt menekvés. A kiérkező segítség a díványra ragadva talált rá bugyiban és melltartóban, kezében az odakötött mobiltelefon, ráadásul keresztbe rakott lábai is végzetesen egymáshoz tapadtak. Öt mentősnek egy órájába tellett, amíg oldószerrel kisikálták az asszonyt szorult helyzetéből. A hölgy maradandó sérülést nem szenvedett, és a kórházi kezelést is visszautasította.

Forrás: The Capital, szeptember 26.

Magasfeszültségről akart rágyújtani

Colombo, Sri Lanka - Gyufa és öngyújtó híján egy magasfeszültségű trafóról próbált rágyújtani cigarettájára egy Sri Lanka-i férfi. Kísérlete nem sikerült, agyoncsapta az áram. Az esetnek szemtanúja is volt, a Ceyloni Villamosművek egyik alkalmazottja, és az ő vallomása, továbbá a haláleset nyomai és körülményei alapján az ügyészség nem rendelt el további.

Forrás: MTI, november 21.

A bejegyzés trackback címe:

https://hoppacska.blog.hu/api/trackback/id/tr411218426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A szerzetes 2009.06.30. 22:25:40

Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés...

Inez remélem nem azért írogatod ezeket h tudd miket kell überelni! :D
süti beállítások módosítása